CIRCO DELLA MODA

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

1. Hvad er CIRCO DELLA MODA?

CIRCO DELLA MODA handler om glæde og opdagelse, online boutiquen opfordrer og inspirerer til kreativitet og individualitet hos hver en kunde.

2. Er CIRCO DELLA MODA miljøvenlig?

CIRCO DELLA MODA er altid på udkig efter måder at være mere miljøvenlige, og hvis du arbejder for en organisation, der har nogen forslag, bedes du sende dem til os på customerservice@circodellamoda.com

3. Vi er tilsluttet

Følg os på Facebook, Twitter, Instagram og få de nyeste updates. Tjek vores blog for at lære mere om designere og andre spændende indslag.

4. Hvordan kan jeg vide, om hvad jeg køber vil passe mig?

Hvor det er muligt, forsøger vi at medtage mål i en beskrivelse under hvert produkt. Du vil også finde vores eget størrelsesdiagram, vi har designet specielt til vores kunder. Hvis du er utilfreds med størrelsen eller pasformen af dit produkt, se venligst CIRCO DELLA MODA s Retur politik.

5. Kan jeg bestille via telefon?

Alle køb skal ske via vores hjemmeside. Vi kan lide at holde det hurtigt og enkelt.

6. Er mine personlige oplysninger fortrolige?

Du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger behandles privat og fortroligt. For mere information kan du læse om vores fortrolighedspolitik.

7. Hvilke betalingsmetoder accepterer CIRCO DELLA MODA, og er det sikkert at bruge mit kreditkort online?

Vi accepterer Dankort / Visa, MasterCard / Eurocard, American Express, Visa Electron og MobilePay. Alle betalinger behandles via et sikkert system leveret af PBS / Nets.

Kommunikation mellem dig og PBS / Nets er krypteret, hverken CIRCO DELLA MODA eller andre uden PBS / Nets har adgang til oplysninger om dit kreditkort.

8. Har CIRCO DELLA MODA sæsonbestemte salg?

CIRCO DELLA MODA tilbyder sæsonudsalg typisk to gange om året. Tilmeld dig e-mail opdateringer og få besked om kommende salg.

9. Kan jeg ændre min leveringsadresse, efter min ordre er blevet afsendt?

Når din ordre er blevet afsendt, er vi ikke i stand til at omdirigere din levering til en anden adresse.

10. Kan jeg ændre min bestilling når den er blevet placeret?

Før dine indkøb er udarbejdet til forsendelse, kan vi annullere en vare, ændre størrelsen eller redigere dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger.

Men vi er ikke i stand til at kombinere ordrer eller tilføje ekstra styks til en eksisterende ordre, når den er placeret.

11. Mit spørgsmål blev ikke besvaret. Hvordan kan jeg komme i kontakt med nogen?

Du er velkommen til at kontakte os på customerservice@circodellamoda.com eller +45 21 53 99 53 (mandag – fredag, 1:00 til 17:30), og vi vil være glade for at besvare dine spørgsmål!