CIRCO DELLA MODA

RETURNERING / RETURRET
Vi tilbyder 14-dages returret, hvilket giver dig tid til at sende et køb tilbage, og samtidig hjælpe os med at holde vores sortiment friskt og i sæsonen. Vi refunderer din betaling minus returforsendelsesomkostninger.

Vi skal have de produkter, du ønsker at returnere, retur inden 14 dage fra den dato, du oprindeligt modtog dem. Pakken kan sendes retur på den 14. dag, så længe det kan dokumenteres, at pakken er sendt inden for perioden. Produkterne skal være i deres oprindelige stand med al emballage intakt. Vi accepterer returneringer, som er ubrugte, uvasket, uændret og ikke beskadiget. Produkterne skal returneres i deres originale emballage, herunder: bøjler, plastikforsegling, med tøjmærker samt returmærkat på tøj, skotøjsæsker, støvposer, brilleetuier og / eller gaveæsker. Returmærkaten skal sidde på tøjet / varen, varer uden mærkaterne accepterer vi ikke den (de) returnerede vare (r).

Vi acceptere ikke retur af special produceret varer eller ordrer.

Vi sender dig en e-mail for at fortælle dig, når vi har modtaget og behandlet din returnering. Vi vil refundere din oprindelige betaling (minus udgifter til returforsendelse) på ca. syv-ti hverdage. Hvis en returnering ikke kan imødekommes, kontakter vi dig på e-mail.

Behold venligst din postkvittering som bevis for, at pakken er afsendt. Du er ansvarlig for de returforsendelsesudgifter, der må være. Til din beskyttelse, anbefaler vi, at du forsikrer din pakke mod tab og anmoder om en bekræftelse af levering. Gem din forsendelseskvittering, indtil du modtager din refusion. Vi krediterer det kort, der blev brugt til at købe varen (erne).

Hvis du returnerer en vare for at bytte til en større eller mindre størrelse, bytter vi gerne, så længe størrelsen er tilgængelig. Udfyld venligst gerne den returseddel vi sender sammen med din pakke, hvis du ønsker at returnere eller ombytte dine varer.

LEVERING AF LEVERANCE
Ved modtagelse af leverance skal der kvitteres. Risikoen for pakken og dens indhold overgår dog til dig, når du har underskrevet, det er derfor vigtigt, at du selv undersøger pakken, inden du underskriver.

FORKERT, BESKADIGET ELLER DEFEKTE EMNER
Vi håber, at den pakke, du modtager, er præcis, hvad du ønskede. Hvis du mener at produktet er afsendt med fejl fra CIRCODELLAMODA, eller hvis det ankommer defekt eller beskadiget under transporten, ønsker vi at hjælpe. Kontakt os venligst på customerservice@circodellamoda.com, så vi kan sikre, at der bliver taget hånd om din sag.

Det er dog vigtigt at du undersøger om pakken er beskadiget inden du tager imod pakken, eftersom risikoen overgår til dig, når du har modtaget pakken og underskrevet ved levering.

SEN RETURNERING
Vi kan acceptere returnering af varer for op til 14 dage fra den dato, du oprindeligt modtog det. Desværre kan returneringer efter denne periode ikke accepteres, og din pakke vil blive returneret til dig. Hvis vi får den samme, sene tilbagevendende pakke en gang til, vil vi beholde din returnerede forsendelse og vil ikke være i stand til at udstede en refusion.

REKLAMATIONER.
Ifølge den danske købelov har du en 24 måneder reklamationsret fra købstidspunktet. Men denne garanti dækker ikke, når mangler eller skader opstår på grund af forkert brug, forkert vask (centrifugering, for høj temperatur, etc.), manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Alle produkter kontrolleres før afsendelse. I tilfælde af en defekt, skal du returnere varen i original stand og i overensstemmelse med vores Retur politik ovenfor.

Produkter, der returneres med en reklamation, vil enten blive repareret eller udskiftet med en ny inden for kort tid. Hvis dette ikke kan tilbydes, vil vi refundere købesummen til dig. Dette beløb vil blive overført til det kreditkort brugt til at købe produktet.

CIRCODELLAMODA dækker ikke de fragtomkostninger, der måtte være i forbindelsen med en reklamation.

For spørgsmål er du velkommen til at kontakte CIRCODELLAMODA på customerservice@circodellamoda.com.

 

Link til Den fælles europæiske klageportal ODR (Online Dispute Resolution) http://ec.europa.eu/consumers/odr/